Over Mooijekind Vleut

Mooijekind Vleut makelaars

Mooijekind Vleut Makelaars is van oorsprong een Haarlems bedrijf, en een vooraanstaand begrip in de regio Zuid Kennemerland. Inmiddels hebben wij ook een vestiging in Amsterdam, en kunnen wij bogen op een enorm netwerk en ongeëvenaarde lokale kennis van de huizenmarkt.

Naast verstand van woningen hebben wij ook grondige kennis van de mensen die er wonen. Daarbij kunnen wij optimaal gebruik maken van de wisselwerking tussen de huizenmarkt van Amsterdam en regio Haarlem/Zuid Kennemerland.

Wij onderscheiden ons door uiterst correcte service, vlekkeloze transacties en deskundige begeleiding gedurende het gehele proces. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat wij specialisten en expertise op ieder vlak van het makelaarsvak hebben. 

Wij hebben specialisten in huis op het gebied van verkoop tot aankoop. Van bestaande bouw tot nieuwbouw. Van (her)ontwikkelingsadvies tot huisvesting voor ExPats. Van waardebepaling tot volledige taxatie.

Daarnaast werken wij nauw samen met ontwikkelaars, juristen, notarissen, relocation organisaties, bouwkundigen, (interieur)architecten en hypotheekadviseurs.

Maar wat wij het belangrijkste vinden: onze cliënten waarderen ons uitstekend, getuige de cijfers op Funda. Wij stellen alles in het werk om die waardering vast te houden en zelfs te verhogen. Bij al onze cliënten. Ook bij u?

Neem contact op