Voortgang De Hofmeester

02-05-2017

Voortgang De Hofmeester

Wij informeren u graag over de ontwikkelingen van project De Hofmeester in De Entree van Haarlem.
Inmiddels zijn de gevels van het gebouw en de plattegronden van de appartementen in concept verwerkt en op de website geplaatst. Hier staan ook de voorlopige oppervlakten van het betreffende woningtype, de belangrijkste kenmerken en de prijsrange vermeld.


De komende weken zullen de artist impressions van het gebouw worden afgerond.Verrassend (vt)wonen


U bent op zoek naar een nieuw huis; leuk, maar ook spannend! Want hoe zorgt u ervoor dat de binnenkant van uw nieuwe appartement minstens zo mooi wordt als de buitenkant? Uit de woonwensenquête is gebleken dat er veel animo is voor een zogenaamd woonklaarpakket, waarbij de woning compleet kan worden afgewerkt inclusief wanden en vloeren.Om u een beetje op weg te helpen, heeft vtwonen speciaal voor de kopers in het project De Hofmeester het vtwonen-inrichtingspakket samengesteld. Het inrichten van uw droomhuis begint immers bij de basis. Zijn uw vloeren, muurkleuren en keukenblad- en fronten mooi op elkaar afgestemd, dan heeft u direct een huis waarmee u alle kanten op kunt. In het vtwonen-inrichtingspakket vindt u daarom vloeren, plinten, basiskleuren voor op de muur, accentkleuren en fronten voor de keukenkastjes en keukenbladen.Alle onderdelen hebben uiteraard die typische vtwonen look & feel; voor een basis met een twist. Hieronder tonen we u alvast drie woonstijlen: pure basic, true romance en new classic. Op de website entreevanhaarlem.nl kunt u meer lezen over de inhoud van de woonstijlen en inrichtingspakketten.

Volgende nieuwsbrief, 4e editie


Indien u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u over circa twee weken van de projectontwikkelaar de volgende nieuwsbrief. Hierin informeren wij u specifiek over de verwachte start verkoopdatum, de financiële toets en de uiteindelijke toewijzing. 

Met vriendelijke groet,Namens het projectteam De Hofmeester