Nieuwsbrief

Mooijekind Vleut Makelaars heeft experts in huis op vrijwel ieder aspect van de woningmarkt. Wij zijn dus niet alleen uw ideale partner in het (ver)kopen of (ver)huren van uw woning. Wij hebben een enorme schat aan kennis, die we graag voor u ter beschikking stellen.

Uiteraard bent u voor vrijblijvend advies en antwoord op specifieke vragen altijd welkom. Maar voor de meest gestelde vragen en het belangrijkste nieuws hebben wij minimaal zes keer per jaar onze “Nieuwsbrief Woningmarkt Zuid Kennemerland”.

Hierin vindt u opinies van onze experts; commentaar op het landelijke nieuws; ontwikkelingen op de hypotheekmarkt en belangrijke data van informatiebijeenkomsten, open dagen, nieuwe projecten en nog veel meer. Kortom, een baken van kennis in de wirwar van vaak tegenstrijdige nationale en regionale nieuwsberichten. En: toegespitst op uw –en onze- regio.

Wilt u onze nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Meld u dan hier rechts aan. Wilt u eerst een voorproefje lees dan de voorgaande nieuwsbrieven hieronder.

> Nieuwsbrief september 2013

> Nieuwsbrief november 2013

> Nieuwsbrief januari 2014

> Nieuwsbrief juni 2014

> Nieuwsbrief september 2014

Meld u aan