Van samenspelen naar samen winnenSamen sponsoren wij KiKa en sport in de regioWij geloven in een woonomgeving, waar gezondheid en sportiviteit hand in hand gaan. Dus steunen wij diverse sportverenigingen in de regio. Zodat jong en oud op een sportieve manier aan een gezond leven kunnen werken. Maar helaas is niet voor ieder kind gezondheid vanzelfsprekend. Dus steunen wij tegelijkertijd KiKa. In samenspel met u?

KiKa steunt het onderzoek naar kanker bij kinderen. Met als doelstelling dat over vijftien jaar 95 % van alle patiëntjes genezen. Maar zo ver is het nog lang niet. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Liefst samen met u.

Afgelopen jaren hebben wij al verschillende acties gehouden waarbij we sportiviteit en steun aan KiKa combineerden. Zoals bijvoorbeeld de Giro di Kika, waarbij meer dan 140 wielrenners geld bij elkaar fietsen over 1000 kilometer met 6 bergetappes. Een team van Mooijekind Vleut heeft hier in 2015 aan mee gedaan. Mede dankzij deze actie hebben we inmiddels meer dan € 35.000 aan KiKa kunnen doneren

Wij zoeken altijd naar oplossingen waar iedereen beter van wordt. Samen met u kunnen we een nog meer betekenen voor deze strijd tegen Kinderkanker. Daarvoor hebben wij het volgende voorstel:

Bent u –of is uw kind- lid van een deelnemende club? En wilt u gebruik maakt van onze diensten, zoals een taxatie, verkoopbegeleiding of aankoopadvies? Dan wordt 10% van onze fee ter beschikking gesteld aan Kika en uw club. Zo helpen wij samen uw club en Kika.

Bel voor een vrijblijvende afspraak met (Christine Boreel-van der Wal 06-5464 2022 of Bas van Amerongen, 06-5353 9889) of laat het ons weten via een kort berichtje en wij nemen contact met u op.

Wij steunen, naast KiKa:
  • Voetbalvereniging SV Alliance ’22, Haarlem
  • Hockeyclub Rood-Wit, Aerdenhout
  • Voetbalvereniging KHFC
  • Tennis vereniging Zandvoort
  • Sportschool en centrum Kenamju
  • Hockeyclub Haarlem
  • En natuurlijk de vogelbescherming
Bas van Amerongen vertelt hierover: “We steunen KiKa al jaren. Bijvoorbeeld door samen met sportclubs sponsorgeld op te halen. Dat doen we natuurlijk graag en met liefde. Maar om zelf fysiek in de pedalen te gaan zoals de Giro di Kika die ik heb gefietst is echt andere koek. Best een behoorlijke uitdaging, maar ik was er aan toe om iets wezenlijks aan een goed doel bij te dragen. Dat geeft zo’n goed gevoel dat je spierpijn er bij in het niet valt.”