Uw huis verkopen. Werk voor specialisten.


U wilt uw huis verkopen. Voor de beste prijs, onder de beste voorwaarden. Met een specialist die pal achter u staat weet u zeker dat het goed gebeurt. 

Mooijekind Vleut is de verkoopmakelaar bij uitstek. Wij bezoeken jaarlijks honderden te koop staande woningen en weten dus wie de potentiële kopers van uw huis zijn. Zo kunnen we strategisch te werk gaan. U krijgt van ons een verkoopmakelaar die een klik heeft met precies díe doelgroep en die weet hoe deze potentiële kopers te verleiden. De ervaring leert dan onze uiteindelijke verkoopprijzen zeer dicht tegen de oorspronkelijke vraagprijzen aanliggen!

 

Verkooptraject

Er zijn verschillende verkooptrajecten. Of u actief wilt verkopen of onder de radar, of op zoek bent naar woningruil: Mooijekind Vleut gaat het verkooptraject met enthousiasme met u aan. Allereerst luisteren we goed naar uw verhaal en wensen. Daarna bepalen we de waarde van de woning en stellen we in overleg een vraagprijs vast. Ook krijgt u een financieel advies, gratis en voor u verzorgd door De Hypotheekshop. Vervolgens maken we samen met u een plan van aanpak. Daarin stemmen we af wat we wanneer gaan doen om de doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen. Ook spreken we vast een eerste evaluatiemoment af.

 

Presentatie

Uw huis moet eruit springen. Daarom besteden we bovengemiddeld veel aandacht aan een aansprekende presentatie van uw huis. Er komt een professionele fotografe bij u langs om goede foto’s te maken, een tekstschrijver draagt zorg voor wervende teksten en we maken een uitgebreide plattegrond. Deze verwerken we in alle mogelijke presentatiemiddelen, opgemaakt in onze vertrouwde en positief gewaardeerde huisstijl.

  • uitgebreide verkoopbrochure 
  • presentatie op Funda
  • presentatie op onze eigen website
  • vermeldingen op social media: Facebook, Twitter, LinkedIn etc. 
  • zelf krijgt u een tool om u eigen social media in te zetten
  • etalagepresentatie in onze winkel en meerdere locaties in Haarlem Centrum
  • opvallend ‘Te Koop’-bord op of voor uw huis 
  • mediapakket gericht op de doelgroep, o.a. een 360-graden presentatie voor tablet en smartphone


Bezichtigingen

Wij staan zes dagen in de week van 09.00 tot 21.00 uur paraat om uw huis aan potentiële kopers te laten zien. Zij maken een afspraak via onze binnendienst. Ook voor een verkoopgesprek bij ons op kantoor zijn wij zes dagen beschikbaar. Ook voor uzelf geldt dat een gesprek op zaterdag of ’s avonds altijd mogelijk is.

Altijd op de hoogte


Wij houden u wekelijks actief op de hoogte van alle vorderingen, geplande bezichtigingen en nieuwe acties. Na elke bezichtiging geven wij u een terugkoppeling. Via ons klantenintranet kunt u alle ontwikkelingen op elk gewenst moment teruglezen. We adviseren u regelmatig over het eventueel bijstellen van de strategie, want de markt veranderd voortdurend. 


Vaste contactpersoon


Om het voor u overzichtelijk te houden heeft u bij ons uw eigen,  vaste verkoopmakelaar, ondersteund door een vaste medewerker binnendienst. Zij kennen uw dossier en u kunt hen altijd direct (mobiel) bellen. En is de verkoop helemaal rond? Ook dan kunt u met vragen nog steeds bij ons terecht.
Benieuwd naar onze onderscheidende, persoonlijke werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op