Mooijekind Vleut Makelaars Team Heemstede Aerdenhout

Ons nieuwe kantoor in Heemstede-Aerdenhout!

Natuurlijk, wij zijn – naast Haarlem en Amsterdam- ook werkzaam in Heemstede-Aerdenhout-Bloemendaal. Al zo lang ons bedrijf bestaat. Maar nu openen wij er ook een kantoor! Vanaf 15 oktober 2015 zijn wij te vinden op Zandvoortselaan 159. In het hart van Heemstede-Aerdenhout. En Bloemendaal, Bentveld, Overveen, Vogelenzang, Zandvoort.

Met deze vestiging kunnen wij onze cliënten en relaties in deze regio van heel dichtbij bedienen. En zien wij de lokale ontwikkelingen als eerste. De nieuwe thuisbasis komt onder leiding van Christine Boreel-van der Wal RMT en Jan van Lingen RMT. Beiden zijn al decennia een vertrouwd gezicht in de regio. Als makelaar en vooral omdat ze er zelf wonen. 

Dichter bij onze cliënten

De woningmarkt zit in het begin van een stroomversnelling. Vooral in het hogere segment. Wij zitten er bovenop, in Haarlem en Amsterdam. En nu ook in de regio Heemstede-Aerdenhout-Bloemendaal. Wij zien veel cliënten die richting de steden willen verhuizen. Vooral wanneer de kinderen het huis uit zijn, zoeken ze woningen dichtbij cultuur en uitgaansleven.

En andersom krijgen wij heel veel vragen van cliënten die het stadse gewoel willen verruilen voor de veelzijdige rust van Haarlem en omliggende dorpen in de duinstreek; oftewel Zuid Kennemerland. Dus moet je als specialist aanwezig zijn. Niet alleen met een bord in de tuin, maar vooral fysiek. Zodat je altijd bereikbaar en beschikbaar bent. Om de kansen voor zowel woningaanbieders als zoekers optimaal te benutten.

Bij u of bij ons?

Misschien denkt u er over om te verhuizen, misschien niet. Hoe dan ook, we kijken er naar uit om u binnenkort eens te begroeten in een van onze vestigingen. U kunt ons uiteraard ook bellen voor een afspraak, we komen met plezier bij u thuis.

Neem contact op